BosnianBAEnglish (UK)ItalianIT

O nama

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam kompaniju Ciity Rent. koja Vam nudi poslovnu uslugu u domenu pružanja rent-a-car usluga, te svih vidova transporta.

CIity Rent je osnovan u maju 2004. godine u Mostaru.

Pružanjem visoko profesionalne usluge uz postojeći kvalitetan, pouzdan vozni park gradimo svoj imidž. Motiv našeg poslovanja je zadovoljan klijent, faktor koji potstiče City Rent Team na usavršavanje svoje usluge prema svakom klijentu.

City Rent Car Rental karakteriše kvalitet voznog parka, cijene i uslovi za najam, te ljubazni uposlenici uvijek spremni da odgovore na zahtjeve klijenata. Uslugu rezervacija vozila nudimo u nekoliko poslovnica širom BiH. Kako smo tu radi Vas uveli smo novu mogućnost u svom poslovanju, mogućnost ostavljanja vozila u gradovima širom regiona, a unutar BiH je potpuno besplatna. Uz najam vozila je moguć i najam profesionalnih i ljubaznih vozača koji će vaš dolazak do krajnjeg cilja učiniti sigurnim i prijatnim.

Temelji našeg poslovanja su iskrenost, integritet i poštenje. Za postizanje i održavanje kvaliteta usluge neprestano ulažemo u razvoj svog tima i prilagođavanje naših usluga vašim potrebama.

 

Nadamo se da ćete prepoznati potrebe za City Rent uslugom i potvrditi mišljenje naših dosadašnjih zadovoljnih klijenata a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše povjerenje.

 

Srdačan pozdrav,

 

City Rent Rent a Car Service